På trods af alle landets ”stridigheder” de sidste par år – såsom Covid19 – lykkedes det for Kreds Vest, at få afholdt et velbesøgt Sct. Hans træf på Fornæs Camping (en af klubbens samarbejdspladser).

Det er ikke altid lige let, at få det tidsmæssigt placeret, da klubben endnu har medlemmer der arbejdsramt, men der blev taget en beslutning om, at det måtte være i ugen med SCT. Hans aften, så der kunne brændes bål ved vandet, alternativt et weekendarrangement uden bål.

Træffet havde ikke en lang liste af planlagte aktiviteter, men lod det være op til den/de enkelte at ”gå ombord” i det uddelte materiale, og derudfra vælge sine egne udflugter / ture.

Denne frihed syntes at falde i ganske god jord, hvor der blev bl.a. aflagt besøg på Gl. Estrup, der blev set på livet i Grenå By, Bønnerup Strand, Vaffelbageriet i Fjellerup, dette bare lige for at nævne enkelte af de foretagne udflugter.

Da det var et Sct. Hans stævne, var der også pladsens side lagt op til en fin aften med bål, hvor der ligeledes var muligheder for at købe kaffe og kage, pølser med brød, ligesom ”campingfatter Torben” fik spiritustilladelse/bevilling selvsamme dag, således det blev muligt at købe en øl.

Campingfatter holdt båltalen og tændte derefter op, så heksen kunne komme afsted, alt i alt en rigtig hyggelig aften.

Fredag var så dagen for det store sildebord, med sild, fiskefileter og fiskefrikadeller, der alt sammen blev skyllet ned med et passende antal snaps, der var naturligvis enkelte der havde deres forstærkning med, men dagen forløb helt efter medlemmernes ønsker.

Det er allerede nu besluttet at afholde Sct. Hans på Fornæs Camping i 2022, hvor ”bålaftenen” falder på en torsdag.

På gensyn og tak for indsatsen.

DCK 699 Janne Kroman og Tonni Hansen