Efterårsmanøvre

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01-11-19 - 03-11-19
00:00

Lokation
Tisvildeleje strand

Kategori


Efterårsmanøvre i Tisvildeleje

1 til 3 november 2019

”Hvorfor skal jeg lære at bakke med campingvogn, det får jeg ikke brug for. Jeg har jo en mover på campingvognen” Har du sagt dette til dig selv, så har du sikkert også prøvet at køre forkert og har haft brug for at vende vogntoget. Vi kan jo altid køre det halve af byen rundt, for at vende. Eller også kan vi vende, ved en sidevej og dermed komme hurtigt og sikkert videre.

Sjællands manøvreteam afholder det årlige manøvrestævne på det store parkeringsplads i Tisvilde. Vi mødes fredag efter kl. 15.00, hvor de tilmeldte stævnedeltagere bliver placeret i den rækkefølge, som de ankommer. Der er ikke mulighed for strøm på pladsen. Men hvis det kniber med kapaciteten på batteriet, kan generator anvendes når der køres på den opstillede manøvrebane. Vi tager al vores affald med hjem, da der ikke er opstillet skraldespande til vores brug på området. Der er en toiletbygning med offentlige toiletter, som vi regner med er åbent. Der kan man tømme potten.

Vi opstiller den velkendte bane, med de fire momenter ( slalom, bakke lige, vende i T-kryds og kantstens parkering ). Og Instruktørerne er som altid på banen, for at hjælpe og vejlede, så alle får en god og lærerig weekend. Vi øver om lørdagen og søndagen bruger vi til diplomkørsel, hvis man vil have sine evner dokumenteret. Der køres med lånte campingvogne både lørdag og søndag.

Hvis man ikke ønsker at køre manøvrekørsel er der masser af mulighed for en fremragende naturoplevelse på stranden eller i Tisvildehegn.

Stævnegebyret er kr. 130,00 og det inkludere et lækkert morgenbrød fra det lokale bager.

Stævnegebyr skal indbetales på Reg. 2267 konto nr. 0759481046 Husk DCK nr og Manøvrestævne.

Vi ses i Tisvilde