TIL SKUESPIL PÅ DET KONGELIGE TEATER MED DCK

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 26-01-19
00:00

Lokation
Det Kongelige Teater

Kategori


Lørdag den 26. januar afvikler vi et mikrostævne på Det Kongelige Teaters Gamle Scene på Kongens Nytorv.

Mikrostævne, fordi der ikke er knyttet en campingtur med til oplevelsen. Og fordi man kan tage familie og venner med.

Den eneste begrænsning er et deltagerantal på 60 personer.

Men man kan altså sagtens tage fra vores egen campingplads i Skamstrup. Man kan køre med tog Fra Mørkøv til Nørreport, og derfra skifte til metro en enkelt station til Kongens Nytorv.

Med bil får man 25% rabat på Qparks parkering ved Magasin.

Forestillingen, vi skal opleve, er teaterchef Kasper Holtens iscenesættelse af Peter Schaffers skuespil Amadeus. Denne moderne klassiker havde stor succes, da den sidst havde premiere på Det Kongelige Teater i 1982 med Ole Ernst som Mozart og Jørgen Reenberg som Salieri. I 1984 lavede Milos Formann en filmatisering, som nærmest støvsugede hele Oscar festen efterfølgende.

Denne gang er det det unge Simon Bennebjerg, som spiller Mozart, og Søren Sætter Lassen, som spiler Salieri. Og så er Rosalinde Mynster flyttet fra Badehotellet til det 18. århundredes Wien som Mozarts hårdt prøvede kone Constanze.  Constanze blev i øvrigt senere dansk gift og boede 10 år i København. Men det er en helt anden historie.

I Kasper Holtens opsætning vil der blive brugt en del af Mozarts musik, så alle kunstarterne på Det Kongelige Teater forenes i forestillingen.

Man vil kunne opleve både skuespil, opera, ballet og orkestermusik i et af Europas smukkeste teatre denne aften.

https://kglteater.dk/det-sker/sason-20182019/skuespil/amadeus/?section=top

Men ikke nok med det.

Kasper Holten, som mange af DCK’s medlemmer kender fra Bregenz i 2016, har endnu en gang stillet sig til rådighed for DCK.

Han vil fortælle om forestillingen, inden vi tager på en rundtur i det gamle teater på Kongens Nytorv, hvor vi blandt andet kommer til at opleve scenen stillet op til 1. akt.

Vi skal også have en sandwich med en øl eller vand, så vores maver ikke larmer for meget under forestillingen.

Prisen for teaterbilletter i kategori E, sandwich, en øl eller vand (foretrækker man et glas vin kan man få det på aftenen for 35 kroner ekstra) samt en Amadeus rundvisning er 498 kroner pr. person, som skal betales ved tilmelding på DCK’s konto 2267-0759 481 046 HUSK DCK nr og “Amadeus“.

Hvis I selv skulle købe den samme pakke, ville den koste ca. 600 kroner.

For børn og unge under 25 år er prisen 356 kroner.

Der er tale om den tredje billigste billettype, og pladserne er oppe på galleriet.

Hvis man gerne vil forkæle sig selv lidt mere, eller omvendt have det lidt billigere, så er der også mulighed for det. Så skriver man en mail til os på mettemartin109@gmail.com og fortæller hvilken billetkategori, man ønsker i stedet.  Eventuelt også ønsker om hvilke pladser. Men husk, at de pladser I har fundet på nettet, eventuelt kan være solgt, når jeg får tid til at bestille jeres billetter.

Her er en oversigt over salen, hvor I kan se,hvad de forskellige billetkategorier koster. Klik på ”vis pladser”. Der kommer en dialogboks om at få anbefalet pladser. Tryk på fortsæt. Så ser i pladserne på parkettet. En lille figur i højre side hedder ”sektioner”. Ved hjælp af den kan I skifte mellem parket, balkon, 1. etage, 2. etage og galleri.

Lad være med selv at købe billetten. I går i så tilfælde glip af rabatten.

Hvis I vælger en anden billetkategori, er priserne for hele arrangementet som sådan pr. person:

Kategori A:  Ordinær: Kr. 821. Ung: kr. 552

Kategori B: Ordinær: kr.751. Ung: kr. 516

Kategori C. Ordinær: kr. kr. 672. Ung:  kr. 463

Kategori D: Ordinær: kr. 587. Ung: kr. 412

Kategori F: Ordinær: kr. 413. Ung: kr. 307

Kategori G: Ordinær: kr. 349. Ung: kr. 269

Kategori H: Ordinær: kr. 281. Ung: kr. 228

Efter vores mening er de absolutte superpladser dem, man finder på balkonen. Der er der en god kombination af godt udsyn og god akustik. Men det plejer også at være de første, i den dyre ende der ryger. Så hvis det er jeres ønske, så skal I nok ikke vente for længe.

TILMELDING OG BETALING PÅ KONTO 2267-0759 481 046 SKAL VÆRE FORETAGET SENEST FREDAG DEN 28.DECEMBER HUSK DCK nr og “Amadeus

DCK 2115
Mette Mølgaard
Martin Serup